Data: 22 / Març / 2015

Partit: PREMINI MASCULI CN Tàrrega 05 – Força Lleida CE Blanc

Pavelló i hora de joc: Pavelló Municipal Tàrrega

Resultat: 52-38

Parcials: (5-2), (9-5), (0-13), (8-9), (3-7), (6-2), (10-0), (11-0).

Arbitre: Zhuc, J.

Jugadors equip A: Cortes, A., Ribera, M., Plaza, E., Berengue, X., Bertran, B., Gonzalez, P., Prats, M., Torres, A., Ampurdanes, J., Freixas, M., Sou, A.

Entrenadors Equip A: Aznar, F.

Jugadors equip B: Marin, P., Tico, J., Diaz, E., Renau, M., Lesan, A., Rosler., A., Pineda, P., Valls, J.

Entrenador equip B: Rubí, R.

Crònica:

Partit corresponent a la segona fase de la lliga premini masculina entre el Tàrrega i el Força Lleida, el qual es va resoldre per un marcador final de 52-38 favorable a l’equip local.

El partit es presentava, a priori, fàcil pels locals, ja que arribaven com a líders de la competició, sense perdre cap partit, i l’equip visitant només comptava amb 8 jugadors. Però el partit va tenir una dinàmica inesperada, els jugadors visitants, desprès de dos quarts bastant igualats, amb intercanvis de cistelles aprofitant els errors rivals, van agafar una bona renta al marcador amb un tercer quart molt encertat.

Els lleidatans van donar la cara en gairebé tots els quarts del partit, lluitant cada pilota i esforçant-se en cada acció, cosa que dificultava molt l’atac dels locals. En moltes accions van pecar de precipitació i van cometre molts errors, tant defensius com ofensius. El ritme de joc va ser molt elevat durant tot el matx i al final el cansament va passar factura a l’equip visitant, que es va desfer en els últims dos quarts, en els quals va encaixar dos parcials que el van sentenciar en el marcador.

Cal felicitar als jugadors lleidatans, que tot i les baixes i l’equip que tenien al davant, no es van arronsar i van donar tot el que estava en les seves mans.