Data: 30 / Novembre / 2014

Partit: PREMINI MASCULI CENG L’essència – Força Lleida CE Blanc

Pavelló i hora de joc: Pavelló Municipal Artesa de Segre

Resultat: 31-39

Parcials: (2-10), (2-4), (4-11), (10-2), (6-4), (2-4), (2-4), (3-0).

Arbitre: Caelles, A.

Jugadors equip A: Begue, P. (-), Lopez, A. (8), Parra, E. (-), Blasi, S. (4), Parramon, L. (6), Tugues, L. (2), Farre, L. (6), Boliart, E. (-), Sujeki, A. (3), Ashch, M. (2).

Entrenadors Equip A: Belchi, R.

Jugadors equip B: Valls, J. (2), Marin, P. (2), Tico, J. (4), Diaz, E. (-), Mazarico, S. (10), Renau, M. (2) Lesan, A. (13), Betbese, S. (-), Gonzalez, N. (6).

Entrenador equip B: Rubí, Raquel.

Crònica:

Partit corresponent a la tercera jornada de la lliga premini masculina entre el CENG Artesa i el Força Lleida Blanc, el qual es va resoldre amb una victoria de l’equip visitant per un 31-39 final.

Els jugadors visitants van surtir molt forts i encertats a l’inici del partit, durant els tres primers períodes van agafar una bona renta en el marcador, gràcies a una bona pressió i canastes fàcils. Però l’equip visitant va reaccionar a temps i no va permetre que el Lleida agafes distancia.

A partir de la mitja part es va poder veure un partit més disputat, amb quarts molt igualats. Les pilotes perdudes per part dels dos equips van provocar que el partit fos molt ràpid i els jugadors anessin amunt i avall constament, amb moltes ocasions sols de contraatac que no van saber resoldre amb canasta.

Al final, gràcies a la renta acumulada als primers quarts, el partit es va decantar per l’equip visitant per un ajustat 31-39. Felicitats als dos equips i a seguir treballant.