Data: 11/01/2015

Partit: PREMINI MASCULI CB Bellpuig – Força Lleida CE Blanc

Pavelló i hora de joc: Pavelló Municipal Bellpuig

Resultat: 13-63

Parcials: (3-6), (0-12), (0-4), (0-17), (8-4), (0-16), (2-12), (0-10).

Arbitre: Junyent, A.

Jugadors equip A: Guim, R., Saladrigues, C., Boix, C., Panades, A., Sfaira, D., Aymerich, S., Martí, O., Gae, A.

Entrenadors Equip A: Gassó, J.

Jugadors equip B: Pineda, P., Valls, J., Marin, P., Tico, J., Diaz, E., Mazarico, S., Lesan, A., Betbese, S., Cortada, J.

Entrenador equip B: Rubí, R.

Crònica:

Partit corresponent a la cinquena jornada de la lliga Premini masculina entre el CB Bellpuig i el Força Lleida Blanc, en el qual s’ha imposat clarament el equip visitant per un resultat de 13-63.

Des del primer quart el domini del joc i del marcador ha estat per l’equip visitant, els visitants eren físicament superiors i han pogut obtenir cistelles fàcils a partir de una bona pressió i amb contraatacs ràpids.

El ritme de joc ha estat molt alt ja que els dos equips s’han fet un fart de perdre pilotes, cosa que permetia ocasions fàcils cap a cistella, el Lleida n’ha sabut treure major profit i ha pogut anotar fàcilment.

S’ha mantingut la mateixa dinàmica la totalitat dels quarts, excepte el cinquè, on el Bellpuig s’ha imposat en el marcador, gràcies a un Lleida més tou i erràtic.

Només queda felicitar als dos equips per l’esforç i la il·lusió que hi fiquen cada setmana. Toca seguir treballant i gaudint del bàsquet.