Data: 6/3/2016

Partit: Cervera Mobel Linea – Torrons Vicens Força Lleida C.E. Negre

Pavelló i hora de joc: Pavelló Municipal de Cervera, 09:30h.

Resultat: 61-11

Àrbitre: El Ghachaoui

Parcials: (6-0)(8-2)(13-3)(6-0)/(13-2)(13-2)(11-0)(8-2)

Jugadors Cervera: Solé (8), Pedrós (18), Marsol (12), Ribalta (5), Calafell (2), Calafell R. (2), Bonjoch (20).

Entrenadors: Solé i Pedrós.

 Jugadors Força Lleida C.E. Negre: Aouine (2), Cortada (-), Coulibaly (2), Villa (2), Vila (-),  Tahull (3), Vilagrasa (2). Rosell (-).

Entrenadors: Gómez i Nula.

Crònica:

Partit difícil per al Premini Negre del Torrons Vicens Força Lleida ja que visitava la pista de l’imbatut Cervera. A la part, era un partit important per veure l’evolució de l’equip respecte el partit que es va disputar a la primera volta.

El Força Lleida va realitzar una primera part força bona en la faceta defensiva, els cerverins van anotar molts menys punts que en la primera volta i els hi costava molt més jugar en camp ofensiu. No obstant, el bon paper en defensa no es va veure acompanyat en atac, on els lleidatans no van aconseguir realitzar gaires tirs degut a la bona defensa i pressió del Cervera.

En la segona part, el Força Lleida va perdre la concentració defensiva degut al cansament, i el Cervera va disposar de més tirs lliurats i cistelles fàcils al contraatac. Tot i això, entre el partit de la primera volta i aquest hi ha una diferència molt positiva, l’actitud ha millorat moltíssim i els lleidatans van poder plantar cara en alguns períodes als cerverins.