Data: 14/1/2017

Partit: Premini: CB Mollerussa – Torrons Vicens Força Lleida

Lloc i hora de joc: Pavelló Municipal de Mollerussa, 09:30h.

Resultat: 49-45.

Àrbitre: Jiménez.

Parcials: (6-5) (6-6) (4-3) (8-3) / (0-7) (13-5) (2-12) (4-2) (6-2)*

Jugadors CB Mollerussa: Balp (2), Stennyes (4), Cuberes (20), Balcells (2), Sole (-), Vall (2), González (7), Bud (6), Vieto (2).

Entrenadors: Salvadó.

Jugadors Força Lleida: Marin (11), Martínez (-), Rosell P. (-), Pineda (13), Prieto (-), Ruiz (-), Rourera (8), Roma (4), Rosell (9).

Entrenadors: Marin, Gómez.

Crònica:

Partit vibrant el que van disputar els petits del Força Lleida i el premini del CB Mollerussa, el qual es va decidir a favor dels locals després de dues pròrrogues.

L’inici del partit fou molt igualat i cap conjunt aconseguia imposar-se a l’altre. No era fins al final de la primera meitat que els de Mollerussa obrien una petita escletxa en l’electrònic. A la represa els lleidatans responien amb una bona defensa i aconseguien empatar el partit. La segona part va tenir moments per cada conjunt i els parcials eren una constant, tot i així es va arribar amb empat al final del partit. En la primera pròrroga els lleidatans van tenir un tir per guanyar sobre la botzina però no va voler entrar. En la segona pròrroga el CB Mollerussa va ser més precís que els visitants, i van aconseguir anotar dues cistelles que van sentenciar el partit.