Data: 28/10/2017
Parit: 5

Pavelló i hora de joc: Pabellón El Segalar (16.00h)
Resultat: 4-55
Àrbitre: Ugidos A.
Parcials: (2-9)(0-11)(0-10)(2-15)/(0-10)

Jugadors Asesoria América Binéfar: Torres (-), Zanuy (2), Lles (2), Sarutxe (-), Faro (-), Sierra (-), Campo (-), Purroy (-), Ortega (-), Garcia (-)

Entrenador: Teixidó F.X.

Jugadors Força Lleida C.E. Negre: Betbesé (-), Serra (6), Palma (4), Casañé (3), Pedra (6), Rosler (4), Águila (-), Kalynovskyy (-), Capell (10), Lesan (16), Pifarré (6)
Entrenador: Díaz M., Nula E.

Crònica:

El pre-infantil A del Força Lleida comença la segona volta igual que va acabar la primera, vencent amb autoritat però aquest cop a la pista del Binéfar. A mitjans del 5è període els lleidatans tancaven marcador per 4 a 55.
El Força Lleida va entrar molt adormit al partit, sense intensitat defensiva i amb molt poca tensió en tots els aspectes. Això feia que el ritme del partit fos lent i espès en favor dels locals, i alhora ens feia errar molt llançaments fàcils.
En la segona meitat es va poder observar una altra cara dels lleidatans, pujant línies en defensa, fet que incomodava els atacs locals i que permetia córrer i anotar amb comoditat als visitants.
Els jugadors del Binéfar van completar una bona primera meitat, treballant conceptes d’atac en 5c5 estàtic i lluitant per cada rebot.
Després de 4 jornades el Força Lleida segueix líder invicte del Grup 1 i ja fica la mirada en el proper duel a casa davant els Maristes.