Data: 19/11/2017

Parit: Torrons Vicens Força Lleida C.E. A – CN Tàrrega

Pavelló i hora de joc: Pavelló Barris Nord (11.00h)

Resultat: 68-18

Àrbitre: Soriano M.A.

Parcials: (38-9)(26-9)/(2-0)

Jugadors Força Lleida C.E. Negre: Betbesé (6), Serra (16), Domínguez (2), Palma (6),   Pedra (6), Rosler (4), Quintana (4), Lesan (6), Capell (16), Pifarré (2)

Entrenador: Díaz M.

Jugadors CN Tàrrega: Ribera (1), Puiggené (2), Ferrer (1), Guasch (2), Vélez (-),       González (6), Prats (4), Freixas (-), Basomba (2)

Entrenador: Domingo A.M.

Crònica:

En el primer partit de la segona fase, el pre-infantil A del Força Lleida rebia al CN Tàrrega. Els lleidatans es van endur el matx per 68 a 18 disputant un dels partits més complerts fins al moment.

El Força Lleida va fer un inici de partit molt bo, amb molta actitud defensiva i molt de ritme en atac. A més a més va dominar el rebot en les dues anelles. Això proporcionava un parcial de 20 a 2 disputats els 5 primers minuts.

La tònica dels següents quarts fou la mateixa; una alta pressió dels locals que incomodava als targarins a la pista. Tot i així, a mesura que avançava el partit, els visitants van sortir millor de la pressió i van poder atacar amb més claredat.

El Força Lleida es va mostrar molt solvent de cara a cistella durant els 8 períodes i es va endur un partit força treballat. La setmana vinent rebem al Sedis, un rival que ens exigirà la nostra millor versió.