Data: 05/11/2017

Parit: Torrons Vicens Força Lleida C.E. A – Club Esportiu Maristes Montserrat

Pavelló i hora de joc: Pavelló Barris Nord (11.00h)

Resultat: 88-38

Àrbitre: Tecchia E.G.

Parcials: (19-13)(23-6)(28-9)(18-10)

Jugadors Força Lleida C.E. Negre: Betbesé (2), Serra (10), Domínguez (10), Palma (4), Casañé (6), Pedra (5), Rosler (-), Quintana (1), Lesan (27), Capell (20), Pifarré (3)

Entrenador: Díaz M., Nula E., Delgado M.

Jugadors Club Esportiu Maristes Montserrat: Gázquez (-), González (2), Oliva (2),  Viladegut (8), Idiaquez (7), Duaso (4), Pallàs (5), Santilari (2), Sánchez (4), Solà (4)

Entrenador: Mesalles G., Gasia M.

Crònica:

El pre-infantil A del Força Lleida va sumar la cinquena victòria de la temporada al imposar-se per 88 a 38 al Maristes. El marcador no reflexa el viscut a pista, l’equip visitant va merèixer més ja que va competir molt bé durant tot el partit.

El partit va començar força parell, amb intercanvi de cistelles i poca concentració defensiva dels jugadors del Força Lleida. Va ser a meitats del 3r període quan van pujar la intensitat en defensa i van començar a desplegar un millor joc en atac. Aquesta actitud positiva i intensa només durà l’estona del 3r quart i 3 períodes més.

En els dos darrers quarts els locals van marxar mentalment del matx i es va a tornar a veure un joc igualat, sense treure mèrit en cap moment a la insistència i lluita dels jugadors de Maristes.

Després d’un partit molt irregular dels locals pel que fa al joc i a l’encert de cara a cistella (14 de 38 en tirs lliures), sumem la 5a victòria però sent conscients de que ens queda molt per millorar. Setmana vinent rebem al C.B. Calaf, nova oportunitat per seguir creixent.