Partit: Torrons Vicens Força Lleida C.E. A – Club Joventut de Badalona A

Pavelló i hora de joc: Pavelló Barris Nord (11.00h)

Resultat: 88-48

Àrbitre: González M.

Parcials: (27-12)(21-16)/(16-13)(24-7)

Jugadors Força Lleida C.E. Negre: Betbesé (4), Serra (3), Palma (-), Casañé (4),            Pedra (10), Rosler (2), Quintana (4), Delgado (4), Lesan (29), Capell (22), Pifarré (6)

Entrenador: Díaz M.

Jugadors Club Joventut de Badalona A: Rodríguez (5), Vázquez (10), Pardo (11), Frias (2), Palomino (-), Espinal (2); Figueras (16), Echevarría (2), Pérez (-)

Entrenador: Navarro M.

Crònica:

El passat dissabte el pre-infantil A del Força Lleida es va imposar per 88 a 48 al Joventut de Badalona en un partit bastant gris per part local.

Els dos equips començaven inspirats en atac, per part local força agressius i el bàndol visitant amb encert exterior. L’equip lleidatà va cometre errades de comunicació en defensa que facilitaven als verd-i-negres trobar situacions fàcils per anotar.

En el segon període els locals van ajustar la defensa i van dominar el rebot, fet que va permetre córrer i anotar amb comoditat, arma letal dels lleidatans.

A mesura que el Força Lleida eixamplava l’avantatge també es va apreciar el conformisme dels jugadors que mica en mica reduïen la intensitat tan en atac com sobretot en defensa. Així es va arribar fins al final del partit on la clara superioritat física i tècnica dels locals va ser més que suficient que endur-se el triomf.

Després d’un matx irregular i poc intens a estones, el Força Lleida segueix líder invicte i només resta una jornada per acabar la lliga.