Data: 26-11-2017

Parit: PreInfantil: Torrons Vicens Força Lleida A – 67 – Sedis – 16

Pavelló i hora de joc: Pavelló Municipal Agnès Gregori (11.00h)
Resultat: 67-16
Àrbitre: Borràs A.
Parcials: (27-14)(36-2)/(4-0)

Jugadors Força Lleida C.E. Negre A: Betbesé (4), Serra (8), Domínguez (7), Palma (4), Casañé (2), Pedra (5), Rosler (4), Quintana (7), Lesan (9), Capell (13), Pifarré (4)
Entrenador: Díaz M.

Jugadors Sedis El Quiosc: Calvet (2), Bardia (-), Canut (-), Palomar (4), Alfonso (1), Martínez J. (2), Martínez B. (2), Nadal (2), Amo (2), Paredes (-), Obiols (1)

Entrenador: Montoliu M., Seguín V.

Crònica:

En la segona jornada de la 2a fase, el pre-infantil A del Força Lleida rebia al Sedis, fins al moment els dos únics equips que restaven invictes des de l’inici de temporada. Els lleidatans van disputar un molt bon partit i es van endur la victòria per 67 a 16.
Durant el primer període els dos equips van atacar amb molt de ritme i van anotar amb comoditat, arribant al final del quart amb 15-10 al marcador. A partir d’aquí els locals van incrementar la intensitat en defensa, provocant moltes pèrdues al rival amb bones pressions i actitud dels 5 jugadors de pista.
No només cal destacar la millora defensiva del Força Lleida sinó que també en atac tothom va donar un pas endavant. En tot moment l’equip va tractar de jugar a un ritme molt alt que permetia anotar amb facilitat.
Els jugadors del Sedis van lluitar fins al final, encadenant contraatacs ordenats de molt mèrit.
A falta de dues jornades per acabar aquesta fase, el Força Lleida dóna passos endavant setmana rere setmana. Molt bona feina dels 11 jugadors!