Data: 08-10-2017

Parit: Torrons Vicens Força Lleida C.E. A – Asesoria América Binéfar

Pavelló i hora de joc: Pavelló Municipal Agnès Gregori (11.00h)

Resultat: 56-5

Àrbitre: Vega C.

Parcials: (14-3)(11-0)(21-2)(10-0)

Jugadors Força Lleida C.E. Negre A: Betbesé (4), Serra (6), Domínguez (5), Palma (4), Casañé (-), Pedra (5), Rosler (2), Quintana (2), Lesan (13), Capell (8)

Entrenador: Díaz M., Nula E.

Jugadors Asesoria América Binéfar: Torres (2), Zanuy (-), Lles (3), Sarutxe (-), Faro (-), Sierra (-), Campo (-), Purroy (-), Ortega (-), Garcia (-)

Entrenador: Teixidó F.X.

Crònica:

El passat diumenge es va estrenar el Pre-infantil A del Força Lleida a casa davant el Binéfar amb una còmoda victòria. Abans de la mitja part es va arribar al resultat de 56 a 5 pels locals.

El Força Lleida va tenir una bona posada en escena, ficant un alt ritme de joc des del primer minut de joc. Això permetia als locals córrer la pista ràpidament i anotar amb facilitat. En moltes estones es va veure un pressió a tota la pista força correcta, amb certs moments de relaxació però amb més coses positives que negatives. La tònica fou la mateixa durant els 8 períodes, ens els quals el Força Lleida no va afluixar i va imposar el seu ritme els 40 minuts, gràcies també a la superioritat tant tècnica com sobretot, física.

Els jugadors visitants mai van baixar els braços i van lluitar fins al final tot i trobar-se davant un bloc molt compacte en defensa i al rebot. Tot i així queden moltes coses que millorar i introduir.

El proper cap de setmana visitem la sempre difícil pista del Maristes, nova oportunitat de donar un pas més com a equip.