Data: 16/02/2019

Partit: Torrons Vicens Força Lleida CE “A” – Basket Almeda Groc

Pavelló i hora de Joc: Barris Nord ; 11:00h

Resultat: (51-67)

Parcials: (3-2), (12-13), (2-11), (8-12), (9-7), (4-5), (5-9), (8-8)

Àrbitre: González, M

Jugadors Torrons Vicens Força Lleida A:  Pedra 8 , Dominguez 9, Justo 4, Ticó 5, Mazarico 2, Brkic 6, Àguila 6, Del Olmo 1, Soriano 9, Oriol 1

Entrenadors: Martinez, Benavente

Jugadors Basket Almeda Groc: Calpe 2, Arroyo 6, Aragon 0, Luna 10, Gonzalez 0, Brucal 2, Austria 17, Palomares 19, Remesal 11

Entrenador: Bertolin, Lopez

Crònica:

Partit davant un dels equips de la part mitja de la classificació, que ja preveiem díficil des de el començament per la complicada setmana d’entrenaments que havíem tingut i pel ja precedent partit de l’anada.

Els primers cinc minuts del partit van estar caracteritzats per la imprecisió ofensiva per part dels dos conjunts, res a veure amb els cinc següents on va predominar el constant intercanvi de cistelles, i es tancaven els primers deu minuts amb un empat al marcador (15-15). No obstant, un mal tercer període dels lleidatans, permetia als de Cornellà obrir una escletxa de 9 punts al marcador, que pujava fins a 13 al descans (25-38).

El cinquè període el van dominar els locals, i fins i tot van arribar a baixar dels 10 punts de diferència, però a partir d’aquí, els visitants, jugant les seves cartes, van aconseguir anar augmentat de mica en mica en el marcador fins al -16 final.

Una llàstima no haver pogut competir una mica més, però el cansament d’alguns jugadors locals i el joc excessivament tàctic dels visitants, no ha van permetre. Ens tocarà seguir treballant de valent als entrenaments per seguir creixent com a jugadors i equip, i per poder competir en les difícils jornades que s’aproximen, davant equips de la zona alta de la classificació.