Data: 31/03/2019

Partit: Torrons Vicens Força Lleida CE “A” – Recanvis Gaudí CB Mollet C

Pavelló i hora de Joc: Barris Nord ; 16:00h

Resultat: (45-64)

Parcials: (6-4), (4-8), (9-9) (6-7), (7-7), (7-8), (3-12), (3-9)

Àrbitre: Garcia, C.A.

Jugadors Torrons Vicens Força Lleida A: Pedra 2, Domínguez 7, Rosell 4, Justo 6, Ticó 2, Mazarico 0, Brkic 4, Àguila 4, Del Olmo 4, Soriano 12, Oriol 0

Entrenadors: Martinez, Prado, Benavente

Jugadors Recanvis Gaudí CB Mollet: Guijarro 2, Vila 14, Umbert 10, Oliva 6, Jimenez 3, Cortés 10,  Martínez 6 , Garcia 0, Gago 13

Entrenador: Lopez

Crònica:

Partit en el que va predominar el desencert de cara a cistella per part dels dos equips. El Força Lleida va començar millor que el seu rival, dominant el contraatac i el rebot però no ho va saber transformar en una bona avantatge en el primer període, que només era de dos punts. A partir d’aquí, els lleidatans es van refredar i el Mollet igualava les forces, anant el resultat molt parell durant tota la primera meitat. Al descans el resultat era favorable als visitants per 25-28.

El cinquè i sisè període van ser una copia de la primera meitat, on cap dels dos equips aconseguia obrir una escletxa en el marcador, degut principalment a que cap d’ells trobava el seu millor joc. A falta de deu minuts per acabar el partit tot estava per decidir i van ser els vallesans qui amb un gran setè període (3-12) van sentenciar el partit. Al vuitè van ampliar la diferència.

Una llàstima, perquè els nostres venien en una dinàmica positiva i vam estar molt freds i desencertats durant la tarda del diumenge, era un d’aquells dies en que no sortia gairebé res.

Donem per acabada la fase prèvia, i entrem a l’última fase de la competició, al quedar novens del nostre grup, tindrem com a rivals el cinquè (Club Natació Sabadell) i dotze (és un grup d’onze, per tant, descansarem) de l’altre grup, i el vuitè del nostre grup (Sant Nicolau de Sabadell).