Data: 03/02/2019

Partit: Roca Borras Cappont – Torrons Vicens Força Lleida CE “A”

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Municipal Cappont de Lleida ; 11:00h

Resultat: (52-54)

Parcials: (8-4), (3-6), (6-4), (6-5) (11-10), (6-7), (2-12), (10-6)

Àrbitre: Redmond, W

Roca Borras Cappont: Martinez 10, Sarrate 2, Galatanu 1, Alonso 4, Zuho 3, Mur 2, Agustí 8, Alvarez 6,  Gomez 16

Entrenador equip B:  Rius, Ruano

Jugadors Torrons Vicens Força Lleida A:  Pedra 4, Dominguez 0, Rosell 2, Montull 14, Justo 5, Ticó 11, Mazarico 2, Brkic 2, Àguila 7, Del Olmo 6, Soriano 0, Oriol 2

Entrenador equip A:  Martinez, Benavente

Crònica:

Derbi lleidatà que ja preveiem que seria complicat abans de començar-lo, tot i que els veïns de Cappont conten tots els partits per derrota i a l’anada els havíem guanyat còmodament.

Els locals van sortir amb les idees clares des de el principi, tancats dins la línia de triple en defensa i carregant fort el rebot ofensiu a cada acció. Nosaltres, ens vam veure superats en pràcticament totes les facetes del joc a causa de la major energia del Cappont. Per això, van ser ells qui van dominar el partit durant la primera meitat, però sense marxar en el marcador, que reflectia un pobre 23-19 al descans.

Durant el cinquè i sisè període les diferències no van canviar i el Cappont seguia dominant el partit per quatre punts de diferència a falta de només 10 minuts pel final del partit. Va ser en el setè període on el Força Lleida es va ficar per primera vegada per davant en el marcador gràcies a un parcial de 2-12, i es que, realment, van ser els únics cinc minuts del partit on ens vam sentir còmodes i vam poder fer el nostre joc, degut principalment a una millor defensa, un millor control del rebot defensiu i en conseqüència, un alt i millor ritme de joc. A l’últim període, ens vam arribar a posar 46-54, però un parcial final de 6-0 va fer creure als locals fins al final.

Partit que ens ha de servir per fer autocrítica i aprendre dels errors, i evidentment, d’això es tracta, de seguir millorant com a jugadors i equip.