Data: 15/10/2017

Parit: Club Esportiu Maristes Montserrat – Torrons Vicens Força Lleida C.E. A

Pavelló i hora de joc: Col·legi Maristes Montserrat (9.30h)

Resultat: 30-69

Àrbitre: Tecchia E.G.

Parcials: (4-7)(3-8)(4-6)(4-8)/(0-10)(6-18)(4-6)(5-6)

Jugadors Club Esportiu Maristes Montserrat: Gázquez (2), González (9), Oliva (2), Viladegut (4), Duaso (-), Pallàs (11), Santilari (-), Sánchez (-), Solà (2)

Entrenador: Mesalles G., Gasia M.

Jugadors Força Lleida C.E. Negre: Betbesé (2), Serra (10), Domínguez (2), Palma (3), Casañé (6), Pedra (8), Rosler (8), Quintana (-), Lesan (17), Capell (11), Pifarré (2)

Entrenador: Díaz M., Nula E., Delgado M.

Crònica:

El passat diumenge es va jugar al Col·legi de Maristes de Lleida el partit corresponent a la segona jornada de lliga que enfrontava a dos equips de la ciutat de Lleida, els Maristes i el Força Lleida. El matx va finalitzar amb victòria dels visitants per 30 a 69.

Es va poder veure un partit molt travat en tot moment, de moltes pèrdues de pilota i d’atacs molt imprecisos. Els jugadors locals van estar competint cada període i van lluitar cada pilota fins al final.

Els jugadors del Força Lleida no van poder imposar el seu ritme en atac en gran part del partit, les pèrdues de pilota i errades bàsiques en quan a conceptes no ho van permetre. En defensa tampoc va ser un partit molt brillant, amb poca intensitat en la pressió i concedint molts rebots al rival. En general, un partit molt gris que ens serveix com a toc d’atenció de cara a les següents jornades.

Setmana vinent acabarem la primer volta visitant al C.B. Calaf.