Data: 12/05/2019

Partit: Club Natació Sabadell B – Torrons Vicens Força Lleida CE “A”

Pavelló i hora de Joc: CN Sabadell – Pavelló 2 (abans Les Naus) ; 12:00h

Resultat: (84-34)

Parcials: (16-2), (9-5), (8-3) (12-12), (6-2), (7-6), (11-4), (15-0)

Àrbitre: Palau, G

Jugadors Club Natació Sabadell: Navarro 7, Moreno 0, Rius 21, Flaquer 6, Llado 16, Angulo 4, Sendra 2, Serrano 0, Marcial 5, Zoukdi 4, Ribera 19

Entrenador: Mesa

Jugadors Torrons Vicens Força Lleida A: Pedra 0, Domínguez 2, Rosell 3, Justo 2, Ticó 5, Mazarico 0, Brkic 0, Àguila 8, Del Olmo 0, Soriano 12, Oriol 2

Entrenadors: Martinez

Crònica:

Últim partit fora de casa del Preinfantil, on no hem pogut jugar còmodes en tot el partit, degut a la alta intensitat i motivació amb la que han sortit els de Sabadell, i que han mantingut durant pràcticament els 40 minuts de joc.

Als 3 primers períodes han estat infinitament superiors, i els del Força Lleida no trobàvem la forma d’anotar, i en defensa patíem moltíssim en el rebot, concedint moltes segones oportunitats, a més del ja bon encert que tenien des de mitja/llarga distància.

El quart període ha estat l’únic que hem pogut realitzar el nostre joc, i hem estat capaços d’igualar les forces. El cinquè i el sisè també han estat competits, però amb predomini de les defenses per sobre dels atacs. I al sèptim, i sobretot al vuitè, ens han tornat a guanyar en intensitat, motivació i joc… arribant a tancar-nos el marcador a falta d’un minut, fet pràcticament insòlit aquesta temporada, on només el Maresme ho havia aconseguit.

La setmana que ve tanquem la competició a casa, davant el Sant Nicolau, un equip al que coneixem molt i intentarem competir al màxim i acabar amb un bon sabor de boca.