Data: 04/03/2018

Parit: SE Casal Vilafranca – Torrons Vicens Força Lleida C.E. A

Pavelló i hora de joc: Pavelló Joan Marqués (11.30h)

Resultat: 56-88

Àrbitre: Sans M.

Parcials: (12-24)(14-18)/(14-25)(16-21)

Jugadors SE Casal Vilafranca: Saavedra (-), Fernández (12), Canals (5), Planas (2),  Canterla (12), Cusiné (2), Jokubauskas (-), Bundo (6), Sánchez (10), López (7)

Entrenador: Borjas P., Balcells D.

Jugadors Força Lleida C.E. Negre: Betbesé (4), Serra (9), Domínguez (4), Palma (6),  Casañé (6), Pedra J. (12), Rosler (2), Quintana (-), Lesan (26), Capell (14), Pifarré (7)

Entrenador: Díaz M.

Crònica:

El passat diumenge el pre-infantil A del Força Lleida va acabar la primera volta de la 2a fase derrotant al SE Casal Vilafranca a domicili per 56 a 88. D’aquesta manera els lleidatans es mantenen líders invictes de la categoria.

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles entre els dos equips, permetent finalitzacions senzilles. En el segon quart el Força Lleida va millorar molt en la seva defensa d’1c1 i també en la pressió defensiva, fet que dificultava anotar als locals i ens donava certa comoditat per anotar i anar eixamplant l’avantatge.

La tònica del 2n període va ser la habitual en els darrers quarts, on els lleidatans tot i concedir bastants rebots a les dues anelles al rival, van estar sòlids en defensa i van poder imposar el seu ritme en atac. També cal destacar la millora en el joc estàtic, atacant agressius l’anella amb la paciència suficient vàries vegades fins trobar el millor tir possible.

Després d’una bona primera volta l’equip segueix donant passos endavant i només queda ser conscients del gran marge de millora que tenim de cara a la 2a volta que començarà en dues setmanes a la pista del Olesa de Montserrat.