Data: 21/10/2017
Parit: C.B. Calaf – Torrons Vicens Força Lleida C.E. A

Pavelló i hora de joc: Pavelló Municipal de Maristes (11.00h)
Resultat: 10-60
Àrbitre: Borràs A.
Parcials: (0-20)(6-20)(2-10)(2-10)
Jugadors C.B. Calaf: Raurich (1), Solé (2), Esquius (-), El Yayaoui (2), Serrano (-), Casellas (-), Sorribas (-), Biosca (1), Caballol (4)

Entrenador: Puigpinós M., Garriga M.
Jugadors Força Lleida C.E. Negre: Betbesé (8), Serra (5), Domínguez (9), Palma (8), Casañé (3), Pedra (6), Rosler (2), Quintana (8), Lesan (8), Pifarré (3)
Entrenador: Díaz M.

Crònica:

El passat dissabte el pre-infantil A del Força Lleida es desplaçava fins a Calaf per jugar el partit corresponent a la tercera jornada de lliga i alhora darrer partit de la primer volta. Els lleidatans es van endur el triomf per 10 a 60 en un partit dominat els 40 minuts.
El Força Lleida va sortir molt concentrat al partit, fent una bona pressió defensiva, encara amb errades però que van ser compensades per la intensitat dels 5 jugadors en pista. Això permetia anotar cistelles fàcils i poder córrer la pista en nombroses ocasions.
Els jugadors del Calaf, tot i ser inferiors tècnica i físicament, mai es van venir a baix i van estar concentrats fins al final.
Cal destacar el ritme en atac dels jugadors del Força Lleida, on tots hi van col·laborar positivament i mai van renunciar a córrer tot i perdre vàries pilotes.
Acabada ja la primera volta amb el balanç de 3-0, ja fixem la mirada en la propera jornada a la pista del Binéfar.