campingprades2-1000x564

 

Els integrants del primer equip del Força Lleida es desplacen aquest dilluns fins al Càmping Prades Park on realitzaran el seu stage de pre-temporada fins el dimecres. L’entrenador de l’equip, Joaquin Prado, ha planificat per aquests dies unes jornades de treball físic i, sobretot, de cohesió de grup i convivència a les instal·lacions del càmping tarragoní que acollirà per primera vegada l’stage del Força Lleida.

El Càmping Prades Park, de Primera categoria, és un destí escollit per molts equips per realitzar la seva estada de pre-temporada. Entre ells destaquen molts dels equips del FC Barcelona i el Lleida Esportiu. Les magnífiques instal·lacions, l’entorn i la qualitat del servei asseguren una gran estada per als equips i, evidentment, per a les families i particulars que decideixen passar uns dies en aquest indret incomparable.

L’estada al Càmping Prades Park és una de les dates destacades de la pre-temporada del Força Lleida que ja té definits els horaris dels partits de preparació d’aquest setembre:

– 10 de setembre, 20:30 hores, a Tarragona. Anada semifinals de la Lliga Catalana LEB davant el CB Tarragona.

– 13 de setembre, 12:30 hores, a Alguaire. Tornada de les semifinals de la Lliga Catalana LEB davant el CB Tarragona.

– 16 de setembre a Saragossa. Amistós amb el Navarra.

– 19 de setembre a les 18:30 hores al Barris Nord. Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida davant l’UCAM Múrica (partit inclòs en l’abonament de temoporada).

– 23 de setembre a una localitat de la província d’Osca. Amistós amb l’Osca.

– 26 de setembre a les 18 hores -en cas de que l’equip es classifiqui- Final de la Lliga Catalana LEB a Granollers.