El sr. Postu torna al Barris Nord aquest divendres 10 de novembre en el partit que juga l’Actel Força Lleida i l’UF Baloncesto Oviedo per dos motius: veure jugar l’equip de la ciutat i portar la seva campanya solidària dins el món de l’esport de Lleida.

Aquest divendres es muntarà a l’entrada del Pavelló Barris Nord una taula on poder adquirir 3 xapes principals*: I♥Popes, I♥Bigotis i I♥Xiquets; tres accions solidàries amb un mateix objectiu: lluitar en benefici de la salut tant de les dones (càncer de mama), dels homes (càncer de pròstata) com dels infants (càncer infantil). El sr. Postu serà a l’entrada del pavelló abans del partit i durant la primera meitat (1Q i 2Q).

Amb una màscara d’Spiderman que duu sota unes ulleres de sol i un barret de l’aplec, Postureig de Lleida té una gran quantitat de seguidors tant en xarxes socials com en la vida real (prop de 63.000 seguidor a Facebook, 15.300 followers a Twitter i 51.000 seguidors a Instagram).

*El 19 d’octubre va ser el Dia Internacional del Càncer de Mama i ara, al mes de novembre es celebra el Movember, un moviment a favor de la salut masculina on els homes es deixen créixer el bigoti.

 

La visita del Postureig de Lleida coincidirà amb l’assistència de Orvepard al Pavelló per celebrar, un any més, el dia “Força Pardinyes”.

JDM Series

JDM Series

JDM Series