Aquest vespre, la Sala V4B del Barris Nord ha acollit la presentació de la penya “La Pedrera de Lleida”, el nou grup d’animació impulsat pel Força Lleida i el CB Lleida i que acull a jugadors i jugadores dels dos clubs i obert als nois i noies dels clubs conveniats.

Una vintena de persones han assistit a la presentació encapçalada pel president del Força Lleida Félix González i per al presidenta del CB Lleida Anna Campos.

González ha destacat que era necessari que el club tingués una penya de joves formada per jugadors d’equips de bàsquet del territori lleidatà, una colla que s’ajunta cada divendres al Barris Nord i animen el seu equip com els que més.

Per la seva banda, Anna Campos ha dit que el CB Lleida ha de promoure la penya i que, tant nens com nenes gaudeixin del bàsquet.

Albert Aliaga, directiu de l’entitat lleidatana, ha donat importància a fer caliu i viure el bàsquet lleidatà cada divendres al Barris Nord.

Posteriorment, Carles Cuéllar, coordinador del Força Lleida, ha destacat que la penya ha de fer també la seva tasca. “És important que els joves que la formen instin a altres amics, companys i coneguts a formar-hi part i gaudir del nostre equip i, sobretot, ser un exemple de fair play i valors”.

Per últim, l’Àlex Àguila, membre de la penya, ha agraït als seus companys haver donat suport a aquesta iniciativa i ha donat ànims a l’equip per a aconseguir la victòria.