L’Actel força Lleida rep dem’a, 19 hores, al Mywigo Valladolid en partit corresponent a la 13 jornada la la lliga Adecco LEB Oro.

Per aquest partit el tècnic lleidatà té el dubte de Jose Simeón que es recupera d’una lumbociatalgia aguda que el va impedir jugar la segona part del partit de dimecres davant el Breogan i, també, entrenar amb els seus companys des d’aleshores. El base valencià continuarà fent repòs fins demà al mati quan farà una primera prova per veure l’evolució de la lesió i, si la supera, en farà una segona a la tarda per veure si pot jugar.

Per la seva part, Greg Kahlig ha entrenat gairebé de forma complerta aquest mati amb els seus companys i tot indica que, tot i no estar al cent per cent, podrà ser de la partida demà.

I enmig de tots aquests problemes físics arriba el Valladolid, un altre dels favorits a l’ascens, per intentar aconseguir una victòria que els apropi a jugar la Copa Príncipe. Per la seva banda, els lleidatans volen recuperar el camí de les victòries després de dues derrotes seguides. Per aconseguir-ho l’equip confia en el suport del públic des de la graderia i recuperar l’efecte “fortí Barris Nord” perdut el passat dimecres per només dos punts.

El matx, amb multitud d’accions i promocions preparades pel club, començarà a les 19 hores amb l’arbitratge de Padros Feliu i Garcia León.