L’Actel Força Lleida juga demà a la pista del Prat (18:15 hores) un partit de vital importància en la lluita per evitar les places de descens. El Prat és últim classificat amb 5 victòries, només una menys que els lleidatans que ocupen la penúltima plaça empatats amb el Cocinas.com.

La bona noticia aquesta setmana és que, per fi, Joaquin Prado ha pogut comptar amb tots els jugadors durant la setmana per preparar el matx. Un Prado que  espera que l’equip sigui constant durant els 40 minuts com ha explicat a la prèvia del partit.

 

 

L’equip no estarà sol al Prat, el club ha organitzat un autocar obert a tots els aficionats per donar suport a l’equip. L’autocar sortirà del Barris Nord a les 15:30 i tornarà al acabar el partit. El preu es de 15€ (bus + entrada) i de 10€ pels menors de 16 anys. Últimes places disponibles al 665656565 i a @flleida@flleida.cat

Els lleidatans buscaran repetir la victòria de la primera volta davant els barcelonins (90-79) demà a partir de les 18:15 hores, en directe per FEBTV i Ua1 Ràdio al 104.5 FM.