cucalocum                 pista gel                   marat2            bombos            escuela3

La bona trajectòria de l’Actel Força Lleida i la resposta del públic lleidatà als partits que es juguen al Barris Nord no ha passat desapercebuts per diferents marques i entitats socials que aprofiten aquests esdeveniments per promocionar els seus productes i serveis. Una bona mostra d’això serà aquest diumenge al partit que enfrontarà als homes de Joaquin Prado amb el MyWigo Valladolid a partir de les 19 hores.  

Cucalòcume i Cucaesport

El partit comptarà amb la presència de la mascota del Cucalòcum i el Cucaesport, el Parc de al Infància i la Joventut que Fira de Lleida organitza del 26 de desembre al 4 de gener al Pavelló 4 del recinte firal lleidatà, que repartirà entre els més petits invitacions per al certamen.

Pista de Gel

La Pista de Gel de Lleida, situada a la plaça Sant Joan, obsequiarà amb descomptes a tots els assistents al partit, alguns dels quals podran també guanyar invitacions.

Cases Regionals

El partit comptarà amb l’animació del grup de “Bombos, Tambores y Timbales” de la Casa de Aragón de Lleida i de l’actuació al descans del Grupo Albeniz de la Escuela de Baile de la Casa de Andalucía de Lleida, dirigit per la seva professora, Alexandra Jimenez.

Marató de TV3

L’Actel Força Lleida col•labora amb la 23a edició de La Marató de TV3, dedicada aquest any a les malalties del cor. Per aquest motiu, el club lleidatà donarà la meitat de la recaptació de taquilla del partit i hi haurà una urna per a qui ho desitgi pugui realitzar el seu donatiu per La Marató de TV3.

Convenis amb els clubs

En el marc dels convenis de col·laboració signats amb una desens, de moment, de clubs de bàsquet de la província comptarem amb la presència a les graderies dels jugadors i jugadores del CB Lleida i del CB Alpicat.