El Força Lleida afronta demà un difícil partit davant el Brugos al Barris Nord. Difícil pel rival, un dels màxims candidats a l´ascens, i pels problemes físics que arrosseguen diversos jugadors de l´equip lleidatà.

Per un costat, el base valencià Jose Simeón té molt complicada la seva participació demà ja que encara no ha pogut entrenar al cent per cent amb el grup després de superar una microruptura a l´adductor. D´altra banda, Esben Reinholt amb problemes al tendó d´Aquil·les també és seriós dubte per demà.

Tot i això l´entrenador del Força Lleida, Joaquin Prado, diu que el seu equip “sortirà a competir al màxim. Volem guanyar i lluitarem tot el que puguem” tot i que “ens enfrontem a un autèntic equipàs. Amb uns jugadors de gran talent i un entrenador que és dels millors de l´estat en direcció tàctica. Un equipàs al que intentarem lluitar-li la victòria com ja vàrem fer a la primera volta”

RODA DE PREMSA DE JOAQUIN PRADO

El partit es disputarà demà a partir de les 21 hores al Barris Nord, amb concurs de carnestoltes entre tots els que vinguin disfressats, l´ambient del grup de percussió Bandelpal i el protagonisme dels jugadors de l´ACELL al descans.