jagerpenya

 

Aquest dimarts es presenta el nou grup d’animació del Força Lleida; la Penya Jäger. Aquesta nova penya està oberta a tots aquells aficionats del club lleidatà que vulguin formar part d’un grup organitzat d’animació als partits del Barris Nord i de les activitats i accions que la penya generi. La seu social de la nova penya de supporters del Força Lleida està ubicada al Jägerbar Lleida (c/ Bonaire 31).

Tots els que vulguin formar part de la Penya Jäger ho podran fer per només 30 euros!!!! El preu inclou l’abonament de temporada 2014/15 al Barris Nord i la samarreta i merchandising pròpis de la penya.

Per fer-ho cal omplir aquest FORMULARI i fer-lo arribar físicament al Jägerbar Lleida (els dimecres de 16:30 a 17:30 i dijous, divendres i dissabte a partir de les 23 hores), per missatge privat a la pàgina de facebook de Jägerbar Lleida o a les oficines del Força Lleida al Barris Nord (de 16:30 a 20:30) i a través del correu electrònic flleida@flleida.cat. Més info al telèfon: 973 233 033.

Els ja abonats del Força Lleida que vulguin adherir-se a la nova Penya Jäger ho podran fer posant-se en contacte amb el club.