Aquest matí s’ha presentat oficalment l’equip VOLCALL Força Lleida, que serà el representant lleidatà a la lliga preferent organitzada per la Federació Catalana d’esports per a persones amb discapacitat intel·lectual.

La lliga preferent es va crear la temporada 2015-2016 gràcies a un acord entre la Federació ACELL i la “Fundació la Caixa”. van participar nou equips la temporada passada i en aquesta comptarem amb 10 equips de tota Catalunya:

FEDAMAR BOET
ACIDH-LLUISOS DE GRÀCIA
SESE – CHICAGO
AMPANS – LA SALLE
HORITZÓ
FUNDACIO RAMON NOGUERA
MÀGICS – BARNA
FEDAMAR – CJB
VOLCALL – FORÇA LLEIDA
PRODIS

 

Aquesta idea neix de crear una lliga de caràcter normalitzador, en la que els equips podran jugar a la ciutat en la que entrenen i podran anar a jugar a altres ciutats de tota la geografia catalana. la normativa de la lliga sugeix de equiparar aquesta competició amb qualsevol que es promou des de la Federació Catalana de Bàquet (4 parts de de 10 a temps parat, arbitratges federats, …) describint així el caràcter normalitzador de la competició.

A Lleida, i gràcies al suport de VOLCALL (Voluntaris de la Caixa de Lleida) i Força Lleida, s’ha pogut fer un equip seleccionant jugadors de diferents associacions de la geografia lleidatana.

els 11 jugadors que participaran amb aquest equip seran:

CASADO URBANO, ESTEVE ASSOCIACIÓ ALBA DE TÀRREGA
ÁVILA GARCIA, DANIEL
CABA COS, DAVID
LLUIS ALMODOVAR
OLIVA MAESTRE , RAUL ASSOCIACIÓ ACUDAM DE MOLLERUSSA
MARTINEZ CARBO JORDI TALMA DE JUNEDA
Raya García, Víctor SALVADOR SEGUÍ DE LLEIDA
 Oró Ramos, Gerard
Egea Jorquera, Jordi ASVOLCALL DOWN LLEIDA
ARREBOLA MARTI JOAN ASPROS LLEIDA
DE LA CRUZ,JUANITO

 

Per portar aquest equip comptaren amb la Carla Calonge com a primera entrenadora ajudada de la Gemma Vilarasau.