Parit: Torrons Vicens Força Lleida C.E. Negre – C.E. Maristes Montserrat

Pavelló i hora de joc: Barris Nord. 9.30h

Resultat: 90-40

Àrbitre: Fontova J.

Parcials: (10-7)(14-4)(17-4)(18-1)/(17-1)(16-6)(6-13)(13-4)

Jugadors Força Lleida C.E. Negre: Calvet (13), Serra (11), Palma (1), Montaño (6),

Águila (4), Quintana (14), Delgado (16), Lesan (10),  Casañé (16), Capell (20)

Entrenador: Díaz M., Nula E.

Jugadors  C.E. Maristes Montserrat: Gazquez (6), Gonzalez (3), Viladegut (8), Duaso (4),      Pallas (6), Santilari (2), Sanchez (9), Sola (2)

Entrenador: Puig R.

Crònica:

En la segona jornada de lliga disputada el passat diumenge 9 d’octubre, el Mini Negre del Torrons Vicens Força Lleida s’estrenava com a local amb una clara victòria davant el Maristes Montserrat.

El matx va començar molt igualat, amb molts nervis per part dels locals i una bona entrada al partit per part dels visitants, que els feien cometre moltes errades i alhora els impedien agafar cap tipus d’avantatge en el marcador.

Poc a poc l’equip del Força Lleida va entrar en el partit, amb una intensa defensa que permetia encadenar cistelles al contraatac i que alhora va donar confiança als jugadors de cara als següents períodes. Fins que es va acabar el 6è quart l’equip local va estar concentrat en defensa, ajudant-se els uns amb els altres i aprofitant la superioritat tècnica i física per agafar una diferència de punts ben àmplia.

En els dos últims parcials, l’equip visitant va marcar el ritme i no va baixar els braços en cap moment. Els locals hi van contribuir amb un excés de relaxació en defensa i en un seguit d’atacs molt negatius; moltes pèrdues de pilota, males seleccions de tir, excés de bot…

Acabada ja la segona jornada, l’equip es prepara per disputar un bon partit a la pista del Tàrrega el proper dissabte.