Data: 6-11-2016

Parit: Torrons Vicens Força Lleida C.E. Negre – C.B. Cervera Mobel Linea Negre

Pavelló i hora de joc: Pavelló Agnés Gregori (9.30h)

Resultat: 77-27

Àrbitre: Vitoria D.

Parcials: (20-0)(22-2)(20-4)(12-7)/(19-0)(10-3)(16-7)(17-4)

Jugadors Força Lleida C.E. Negre: Calvet (16), Serra (6), Masip (-), Palma (11), Montaño (-),     Águila (9), Quintana (15), Delgado (29), Lesan (18), Casañé (14), Capell (18)

Entrenador: Díaz M.

Jugadors C.B. Cervera Mobel Linea Negre: Solé (3), Bargués (4), Pedrós (2), Marsol (5), Ribalta (4), Bardeli (2), Gall (-), Albareda (5), Bonjoch (2)

Entrenador: Bacardit M.

Crònica:

El passat diumenge, el mini negre del Torrons Vicens Força Lleida començava la segona volta de la primera fase imposant-se al Cervera de manera clara.

Els locals van sortir amb ganes de fer un bon partit, amb una pressió defensiva que els va permetre recuperar moltes pilotes i agafar un ampli avantatge al marcador ben d’hora. Setmana a setmana es veuen petites millores en la defensa de l’equip, dia a dia més compacta i amb menys errades.

També es va poder apreciar un ritme de joc en atac molt més alt que el de les anteriors setmanes, traslladant molt més ràpid la pilota a camp ofensiu i escollint en moltes ocasions una bona selecció de tir. A tot això s’hi afegeix el gran encert exterior dels jugadors del Força Lleida.

Els jugadors del Cervera s’ho van deixar tot a la pista, destacant la seva valentia d’atacar cistella en 1c1 tot i ser inferiors físicament.

En resum, partit força complert d’un Força Lleida que es manté líder invicte de la categoria, donant passos endavant cada setmana, i ja centrats en seguir treballant per poder disputar un bon partit el proper dissabte a la pista dels Maristes.