CATEGORIA: C.T. Mini Masculí Fase 1
DATA: 12/11/2016
ÀRBITRE: Vitoria, D.

PARCIALS: 8-15; 14-7; 7-12; 14-6

ANOTADORS A:
Kalynovsky (4); Dominguez (9); Marin (0); Ticó (8); Vergés (0); Mazarico (12); Renau (4); Trillo (0); Rosell (4); Pifarre (2).

ANOTADORS B:
Hernandez (0); Torres (4); Zanuy (9); Lles (7); Sarvise (3); Sanz (5); Faro (2); Sierra (3); Purroy (5); Ortega (0); Garcia (2).
COMENTARI:

Partit molt emocionant en el pavelló Agnes Gregori, digne de la lluita per la segona posició que es vivia. El Torrons Vicens Força Lleida va iniciar endormiscat el partit, i va veure com el Binefar el superava en intensitat, i això els permetia un avantatge en el marcador de 7 punts. Però en el tercer quart, els jugadors del Lleida van donar un pas endavant en pressió defensiva, a part d’una millor circulació de pilota en l’atac, que amb un parcial de 12-5 els permetia empatar el partit, marcador que s’aguantaria fins a la mitja part.

Un altre cop era el Binefar el que es tornava a avançar al marcador, gracies a un bon 5é quart, tot i així el Lleida no es donava per vençut, i al 7e quart remunta el marcador, deixant que es decidís tot en l’ultim quart, que començava amb el partit empatat. Amb els nervis a pista, el Lleida aconsegueix un triple a falta de 1 minut per la finalització, que gràcies a les següents intenses defenses i la bona gestió dels minuts finals, el permetrien guanyar el partit.