Data: 20-11-2016

Parit: Torrons Vicens Força Lleida C.E. Negre – C.N. Tàrrega Blau

Pavelló i hora de joc: Pavelló Agnès Gregori (9.30h)

Resultat: 89-39

Àrbitre: Fontova J.

Parcials: (12-11)(10-5)(14-1)(12-8)/(17-3)(18-3)(13-0)(12-8)

Jugadors Força Lleida C.E. Negre: Calvet (10), Serra (6), Masip (5), Palma (4), Montaño (3), Águila (5), Quintana (10), Delgado (13), Lesan (37), Casañé (15)

Entrenador: Díaz M. , Nula E.

Jugadors CN Tàrrega Blau: Ribera (8), Puiggené (2), Ferrer (-), Berengue (6), Guasch (-), Gonzalez (4), De los Angeles (7), Prats (3), Sarri (5), Piqueres (2)

Entrenador: Palou M.A.

Crònica:

El mini negre del Força Lleida es va enfrontar el passat diumenge al CN Tàrrega, i tot i mostrar dues cares molt diferenciades, es va imposar per 89 a 39.

La primera part fou per oblidar, els lleidatans van sortir a la pista confiats, sense actitud i intensitat i això els va fer cometre moltes errades en defensa castigades pel Tàrrega. Al tercer període es va veure una petita millora dels locals en defensa, però fins la mitja part es va seguir la mateixa tònica, sobretot per les errades bàsiques en defensa que no es poden cometre.

En la segona meitat el Força Lleida semblava un altre equip, des del principi van mostrat molta intensitat en defensa, treballant i millorant els petits detalls que es treballen durant la setmana. Cal dir que en els 4 períodes van treballar molt i molt bé tots els jugadors, i això també es va notar en els atacs, destacant la velocitat a l’hora de sortir al contraatac i trobant un tir lliurat en situacions de 5 contra 5.

Partit on hem anat de menys a més, i que ens serveix per aprendre a afrontar situacions en les que no estem concentrats i en les quals l’equip ha de respondre. La setmana vinent, nova opció per seguir creixent davant el Morabanc Andorra.