Data: 30-10-2016

Parit: Torrons Vicens Força Lleida C.E. Negre – C.B. Pardinyes Groc

Pavelló i hora de joc: Pavelló Agnés Gregori (9.30h)

Resultat: 78-28

Àrbitre: Garcia C.A.

Parcials: (13-1)(21-2)(7-7)(11-3)/(13-3)(14-6)(4-6)(9-0)

Jugadors Força Lleida C.E. Negre: Calvet (2), Serra (16), Masip (-), Palma (7), Montaño (5),     Águila (4), Quintana (9), Delgado (12), Lesan (18), Casañé (12), Capell (6)

Entrenador: Díaz M.

Jugadors CB Pardinyes Groc: Tersa (-), Dieye (8), Dominguez (4), Jordan (-), Hu (3),   Daruich (2), Ibars (1), Cubero (2), Anglada (2), Singh (-), Suarez (6)

Entrenador: Izquierdo A.

Crònica:

El passat diumenge, l’equip mini del Força Lleida va tancar la primera volta amb una victòria davant el CB Pardinyes per 78 a 28 en un partit marcat per la irregularitat dels locals.

L’inici del partit va ser dominat clarament pels locals, que van sortir molt intensos en defensa i fent les coses bé en atac, trobant sempre una bona opció de tir i circulant la pilota a fi d’aconseguir una cistella fácil.

A partir de llavors el partit entra en un continu d’alt i baixos, tant de ritme com d’intensitat. Els visitants tenen millors atacs gràcies a la seva bona sortida de pressió i els locals entren en un moment de desconnexió en el qual perden moltes pilotes i alhora deixen de estar intensos tant en atac com en defensa. Això en porta a atacs precipitats i a defenses on quasi bé sempre arribavem tard, tot traduït a un excés de relaxació.

Tot i així, els jugadors del Força Lleida han tornat a fer un bon darrer quart per marxar amb bones sensacions. Toca millorar molts aspectes, i intentar ser un equip més compacte de cara a la segona volta, la qual iniciarem el proper diumenge a casa contra el Cervera.