Data: 15-01-2017

Parit: Torrons Vicens Força Lleida C.E. Negre – Sant Quirze Basquet Club Negre

Pavelló i hora de joc: Pavelló Agnès Gregori (11.00h)

Resultat: 55.-50

Àrbitre: De Toledo C.W.

Parcials: (8-7)(8-8)(4-5)(12-6)/(1-6)(8-4)(10-10)(4-4)

Jugadors Força Lleida C.E. Negre: Calvet (-), Serra (2), Palma (6), Montaño (-), Águila (14), Quintana (8), Delgado (5), Lesan (13), Casañé (-) Capell (7)

Entrenador: Díaz M. , Nula E.

Jugadors Sant Quirze Basquet Club Negre: Gonzalez (11), Lázaro Q. (2), Palau (9),   Domènech (7), Lázaro E. (-), Garcia (13), Burdo (-), Gamez (6), De la Cruz (2)

Entrenador: Moreno S.

Crònica:

El mini negre del Torrons Vicens Força Lleida debuta en la categoria de A-1 amb una ajustada victòria davant el Sant Quirze Basquet Club, amb el marcador final de 55 a 50.

El partit ha sigut molt igualat en tot moment, de constant lluita per part dels dos equips, i també ple d’imprecisions no habituals en els dos bàndols provocades pel nerviosisme viscut a pista.

Els jugadors del Força Lleida no han pogut trobar constància en el seu joc, ha costat trobar bones situacions de tir, córrer amb ordre els contraatacs…en resum ha sigut un partit travat, amb moltes pèrdues de pilota i poc rebot. Tot i sempre tenir moltes coses que millorar, no es pot retreure als jugadors el caràcter i entrega que han demostrat per sobreposar-se al mal joc i així tirar endavant un dur i difícil matx en el qual l’equip visitant ha plantat molta cara i ha tingut opcions fins l’últim sospir.

Després d’una intensa primera jornada en la segona fase, queda clar que no podem baixar el ritme i que cada partit serà una nova oportunitat per ser millors. Avui, victòria d’equip, felicitats a tots els jugadors!