Data: 16/04/2018

Partit: Mini: Torrons Vicens Força Lleida A – CB Sant Pere de Ribes

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Municipal Agnès Gregori

Resultat: 90 – 55

Parcials: (19 – 2), (8 – 11), (6 – 4), (12 – 5), (20 – 6), (5 – 1), (7 – 13), (13 – 13)

Arbitres: Farran, A.

Jugadors equip A:  Pedra, Kalynovsky, Dominguez, Marin, Justo, Tico, Verges, Mazarico, Aguila, Del Olmo, Oriol, Renau, Rosell

Entrenador equip A: Goméz, Rué i Jiménez

Jugadors equip B:  Barda, Costa, Ortiz, Ferrer, Vives, Cano, Garcia, Carrillo, Navarrete, Garrós

Entrenador equip B: Camacho

Crònica:

El mini A del Torrons Vicens Força Lleida va aconseguir una brillant victòria davant el Sant Pere de Ribes, segon classificat del grup 3 de A2 de Barcelona. A l’anada els lleidatans van perdre per 14 punts de diferencia en un partit molt lleig i gris.

Aquesta vegada però el Força Lleida va sortir amb molta empenta des del primer període del partit i va manar sempre en el marcador. Aquest fet va ser gràcies a una defensa intensíssima que no deixava que el visitants s’apropessin al cèrcol local, recuperant moltes pilotes al mig del camp gràcies a un excel·lent treball col·lectiu.

En atac els lleidatans van mostrar la seva millor cara, aprofitant la superioritat tècnica local, jugant amb el cap aixecat, sent valents de cara a cistella, tot i la evident superioritat física dels visitants, i amb un bon encert de tir exterior gràcies a generar avantatges per tirs lliurats.

En definitiva, gran partit dels lleidatans que mostren la línia a seguir per continuar progressant als entrenaments i aprenent a ser competitius als partits, independentment del resultat.