Data: 23-04- 2017

Parit: Torrons Vicens Força Lleida C.E. Negre – C.B. Cornellà A

Pavelló i hora de joc: Pavelló Barris Nord

Resultat: 48-68

Àrbitre: De Toledo C.W.

Parcials: (8-16)(9- 7)(6-5)(6- 14)/(7-8)(3- 5)(7-6)(2- 7)

Jugadors Força Lleida C.E. Negre: Calvet (6), Masip (2), Palma (2), Montaño (-), Águila (2),Quintana (2), Delgado (4), Lesan (12), Casañé (12), Capell (6)

Entrenador: Díaz M., Nula E.

Jugadors C.B. Cornellà A: Fàbrega (9), Pena (9), Veguillas (3), Estepa (16), Brualla (8),Olivé (4), Rosa (8), Ibáñez (4), Saber (4), Hidalgo (3)

Entrenador: Navarro A., Prat O.

Crònica:

El mini negre del Força Lleida tornava a disputar un partit després de dues setmanes i rebia a Barris Nord al líder de la lliga, al C.B. Cornellà. Després de 8 períodes de bon bàsquet, els visitants es van endur la victòria per 48 a 68.

El partit va començar molt de cara pels interessos del Cornellà, una bona posada en escena i un atac basat en el bon treball sense pilota permetia agafar un petit avantatge al final del 1r quart. Els lleidatans van anar corregint errades en defensa i van començar a imposar el seu joc en atac, trobant espais a través de l’1c1 i estant més consistents en el rebot a mesura que avançava el partit.

La segona meitat va estar força disputada i van dominar les defenses per sobre dels atacs. Els barcelonins van aprofitar el seu talent per decantar el partit en el seu favor, però davant van tenir un combatiu Força Lleida que mai es va arrugar i va disputar el partit de tu a tu fins al final.

Sabent de la dificultat del partit, els lleidatans acaben satisfets de la feina feta i tenen dues setmanes per preparar el duel al camp del Joventut de Badalona B.