Data: 22-10-2016

Parit: B.C. Morabanc Andorra A – Torrons Vicens Força Lleida C.E. Negre

Pavelló i hora de joc: Pavelló Joan Alay, 17.30h

Resultat: 20-70

Àrbitre: De Toledo C.W.

Parcials: (7-16)(2-14)(0-16)(5-10)/(2-19)(0-10)(0-27)(4-8)

Jugadors BC Morabanc Andorra A: Puente (4), Moreno (-), Gauthier (7), López (-), Garcia (-), Bringué (7), Lince (-), Mulard (-), Garcia (2)

Entrenador: Malet E., Vall J.

Jugadors Força Lleida C.E. Negre: Calvet (15), Serra (14), Masip (2), Palma (10),       Montaño (-), Águila (13), Quintana (10), Delgado (25), Lesan (25), Casañé (-), Capell (6)

Entrenador: Díaz M., Nula E.

 

Crònica:

En la quarta jornada de la primera volta, el Mini Negre del Torrons Vicens Força Lleida va visitar la pista del Morabanc Andorra A, en la qual tot i no oferir la seva millor versió, es va endur el partit amb el marcador de 20 a 70.

El partit va començar amb molt de ritme, atacs amb tirs molt ràpids dels dos equips, i amb un bon últim minut del primer període els lleidatans aconseguien obrir una petita escletxa de 9 punts, 7 a 16.

Els jugadors del Segrià van pujar la intensitat en defensa, tot i que amb excés de faltes però tot i així van poder robar moltes pilotes donant sentit a la bona pressió defensiva, aspecte que l’equip millora setmana rere setmana.

Pel que fa a l’atac, no va ser el millor dia pels lleidatans en quant a joc. D’una banda per la bona col·locació i activitat defensiva dels andorrans, i per l’altra banda, es va abusar d’accions individuals per tirar endavant el partit, el qual en aquesta ocasió va ser suficient, però aspecte a millorar de cara als següents compromisos.

El mini negre del Força Lleida segueix comptant els partits per victòries, i seguirà treballant per oferir una millor imatge en l’últim partit de la primera volta a casa davant el CB Pardinyes.