Data: 04-03-2017

Parit: Dental Manresa La Salle Blanc – Torrons Vicens Força Lleida C.E. Negre

Pavelló i hora de joc: Escola La Salle Manresa

Resultat: 40-57

Àrbitre: Espasa P.

Parcials: (1-4)(1-10)(5-8)(9-12)/(11-6)(7-4)(2-6)(4-7)

Jugadors Dental Manresa La Salle Blanc: Saló (6), Noguera (2), Gabarró (2), Guitart (6),    Lorenzo (2), Serracanta (1), Granados (5), Prat (9), Sendra (6)

Entrenador: Alsina D., Vidal C.

Jugadors Força Lleida C.E. Negre: Calvet (8), Serra (6), Masip (4), Palma (3), Águila (4),    Quintana (5), Delgado (6), Lesan (16), Casañé (5)

Entrenador: Díaz M.

Crònica:

Després de dues setmanes sense competició, el mini negre del Força Lleida va jugar el passat dissabte a la pista de La Salle Manresa, on després d’un partit més defensiu que ofensiu es va endur una meritòria i treballada victòria per 40 a 57.

Els lleidatans van entrar molt concentrats al partit, encadenant grans defenses que no permetien trobar tirs còmodes als locals. A estones vam poder córrer i vam arribar al descans 18 a dalt.

A la represa, els locals van trobar més espais i poc a poc es van apropar al marcador. Tot i la reacció, el Força Lleida mai va perdre la cara al partit, i tot i no tenir un gran encert en atac, ens vam mostrar molt forts en defensa i això va ser clau per decidir el matx en favor nostre.

Un cop finalitzada la primera volta i amb un partit ajornat, les sensacions són positives, cada dia anem a més i som més equip. Propera setmana comencem la segona volta a la pista del Sant Quirze.