Data: 15-10-2016

Parit: CN Tàrrega – Torrons Vicens Força Lleida C.E. Negre

Pavelló i hora de joc: Pavelló Municipal de Tàrrega, 12.45h

Resultat: 33-83

Àrbitre: González M.

Parcials: (10-5)(2-12)(0-14)(1-18)/(4-17)(6-25)(4-27)(6-12)

Jugadors  C.N. Tàrrega Blau: Puiggené (2), Ferrer (-), Berenger (4), Guasch (1), Vidal (-),    González (6), Rosado (6), Prats (10), Piqueres (1), Sarri (1)

Entrenador: Palou M.A.

Jugadors Força Lleida C.E. Negre: Calvet (11), Serra (11), Masip (2), Palma (5), Montaño (9), Águila (10), Quintana (6), Delgado (13), Lesan (31), Casañé (8), Capell (24)

Entrenador: Díaz M.

 

Crònica:

El passat dissabte, el Mini Negre del Torrons Vicens Força Lleida va visitar la pista del CN Tàrrega, d’on va sortir victoriós amb contundència després d’una bona actuació. El marcador final va ser 33 a 83.

Els locals van sortir molt centrats i intensos al partit, lluitant cada pilota i corrent bones transicions. Els jugadors lleidatans van entrar freds al partit, sense activitat defensiva i amb nervis i poca concentració pel que fa a l’atac. Acabats els 6 primers minuts, els locals dominaven per 10 a 5.

A partir d’aquí hi va haver la gran reacció dels jugadors del Segrià, el canvi va ser radical i es va sostenir fins al final del partit, sent molt consistents en ambdós costats de la pista i també molt regulars pel que fa a intensitat i joc col·lectiu.

Cal destacar la bona actitud defensiva, que millora setmana a setmana, i que va produir moltes pèrdues de pilota del rival. Això ens permetia jugar el nostre joc amb molta més seguretat i confiança, i sumant contraatacs, jugades de moviment de pilota en atac i encert exterior…cada cop la diferència s’eixamplava més.

 

L’equip del Força Lleida acabà el partit amb bones sensacions, havent disputat un matx molt complert i veient la millora diària de l’equip. Setmana que ve, més i millor a la pista del Morabanc Andorra.