CATEGORIA: Mini Masculí 
DATA: 26/11/2016
ÀRBITRE: Tor, K

PARCIALS: 9-21; 6-18; 3-19; 15-14.

ANOTADORS A:
Susek (2); Lopez (1); Regue (2); Torne (3); Sánchez (4); Rusu (0); Eroles (6); Blasi (0); Alolen (12); Martos (2); Cairol (0).

ANOTADORS B:
Kalynovsky (11); Dominguez (4); Marin (2); Ticó (7); Vergés (3); Mazarico (12); Renau (2); Solans (6); Rosell (17); Pifarre (8).

COMENTARI:

El Torrons Vicens Força Lleida s’emporta la victòria a casa del Ceng, fiançant la seva segona posició a la taula i arribant a l’últim partit de lliga amb mínimes opcions, encara que molt remotes, de quedar en primera posició.

Els visitants van entrar molt concentrats en el partit, i durant els primers quatre períodes van demostrar una gran capacitat anotadora, agafant distancia al marcador gràcies a un gran encert del tir exterior i una recurrent bona circulació de pilota en els contraatacs. Aquest bon moment ofensiu, acompanyat per una defensa correcta, permet als lleidatans arribar a la mitja part amb un avantatge de 24 punts.

A la represa, en els dos períodes del tercer quart, millora la defensa dels del Segrià i segueixen en la seva superioritat en atac, tant en contraatacs com en joc en estatic; això provoca un parcial de 3-19, i deixant decidit el partit. L’acabament del partit es plàcid pel Força Lleida, que va acomodant-se a la victòria i permet que el Ceng jugui amb mes comoditat, períodes en els quals el Ceng aconsegueix aturar la tendència que portava el marcador durant tot el partit, deixant el marcador final pràcticament amb la mateixa diferencia que dos períodes anteriors: 33-72.