Data: 13-11-2016

Parit: CE Maristes Montserrat – Torrons Vicens Força Lleida C.E. Negre

Pavelló i hora de joc: Col:legi Maristes Montserrat (9.30h)

Resultat: 45-95

Àrbitre: Paniagua A.

Parcials: (6-18)(8-13)(2-12)(5-12)/(3-19)(4-14)(9-10)(8-7)

Jugadors CE Maristes Montserrat: Gazquez (1), González (-), Oliva (7), Viladegut (7), Idiaquez (8), Duaso (2), Pallas (13), Santilari (2), Sanchez (2), Soca (3)

Entrenador: Puig R.

Jugadors Força Lleida C.E. Negre: Calvet (8), Serra (6), Palma (8), Montaño (3), Águila (6), Quintana (6), Delgado (16), Lesan (25), Casañé (4), Capell (23)

Entrenador: Díaz M. , Nula E.

Crònica:

El passat dissabte, el mini negre del Torrons Vicens Força Lleida es va endur la victòria de la pista dels Maristes amb el resultat final de 45 a 95, que va fer justícia amb el que es va veure a la pista, i que a més a més fa que l’equip del Força Lleida ja sigui matemàticament el primer classificat d’aquest grup 1.

El partit va ser intens i molt distret, amb parcials de bastanta anotació tot i bones defenses que es van poder veure per part dels dos equips. El Força Lleida va entrar fort al partit, amb una bona pressió a tota la pista que permetia robar pilotes i acabar en situacions de superioritat.    Al segon període els visitants van baixar el ritme defensiu, seguit de mals atacs, on només es va anotar gràcies a la superioritat física.

A partir d’aquí el Força Lleida va tornar a reaccionar, va millorar molt la seva defensa, i va encadenar 4 parcials en els quals es va decidir el partit. La clau va ser la ràpida sortida en atac, que mitjançant més passes que bots permetien eixamplar la diferència al marcador.

Els dos últims parcials van ser molt igualats, de poca defensa i de moltes imprecisions en atac, en els quals els jugadors del Força Lleida van baixar una mica la concentració i intensitat.

L’equip es segueix mostrant compacte en defensa, ajudant-se els uns als altres, i dia a dia creixent també en atac. Setmana que ve rebem al Tàrrega, on tindrem una nova oportunitat de seguir la nostra línia ascendent.