Data: 04-12-2016

Parit: C.B. Pardinyes Groc – Torrons Vicens Força Lleida C.E. Negre

Pavelló i hora de joc: Pavelló Municipal de Pardinyes

Resultat: 34-84

Àrbitre: Del Pozo D.

Parcials: (0-13)(5-8)(6-18)(6-11)/(2-25)(7-13)(4-10)(4-21)

Jugadors C.B. Pardinyes Groc: Tersa (4), Dieye (12), Dominguez (5), Jordan (-), Hu (-), Daruich (-), Ibars (5), Cubero (-), Solans (-), Suarez (8)

Entrenador: Izquierdo A.

Jugadors Força Lleida C.E. Negre: Calvet (10), Serra (24), Masip (4), Palma (9), Montaño (3),       Águila (8), Quintana (4), Delgado (14), Lesan (9), Casañé (6), Capell (28)

Entrenador: Díaz M. , Nula E.

Crònica:

El mini negre del Torrons Vicens Força Lleida finalitza la primera fase amb una contundent victòria a la pista del Pardinyes per 34 a 84, i d’aquesta manera es reafirma com a líder invicte del grup 1.

El Força Lleida va entrar molt concentrat al partit, amb una bona intensitat en defensa i circulant molt bé la pilota en atac, fet que permetia als visitants agafar un avantatge important per afrontar el partit. Els jugadors locals en cap moment van ficar les coses fàcils, i a mesura que avançava el partit, superaven amb més eficàcia la pressió i aconseguien bones situacions de tir.

Cal destacar la generositat dels jugadors del Força Lleida en la majoria d’atacs del partit, en el qual van oferir jugades de qualitat i de joc col·lectiu, gràcies a les quals van disposar de tirs lliurats tant de 2 com de 3 punts.

Ja acabada la primera fase, les sensacions generals de l’equip són bones i el marge de millora molt gran tot i la imatge mostrada a pista. Ara toca preparar-nos, ja que en dues setmanes disputarem la fase final del campionat mini de Lleida.