CATEGORIA: C.T. Mini Masculí Fase 1
DATA: 09/10/2016
ÀRBITRE: Tor, K.

PARCIALS: 12-9;12-13; 9-13; 16-15

ANOTADORS A:
Bailac (4); Torres (3); Zanuy (20); Lles (4); Sarvise (4); Sanz (0); Faro (0); Sierra (4); Campo (4); Purroy (4); Garcia (3).

ANOTADORS B:
Kalynovsky (11); Dominguez (4); Marin (3); Ticó (0); Vergés (2); Mazarico (4); Renau (8); Trillo (2); Solans (5); Rosell (11).

COMENTARI:

Partit molt emocionant en el pavelló de Binèfar. El Torrons Vicens Força Lleida es va veure sorprès pel rival en l’inici de partit, amb uns locals que estaven superant a l’ equip del Segrià tant en velocitat, com en joc sense pilota i rebot. Així en el primer període s’obra una escletxa de mes de vuit punts que paulatinament, amb la millora ofensiva del Força Lleida, anirien remuntant fins arribar al descans amb dos punts per sota.

A partir de la represa l’equip de Lleida segueix en aquesta dinàmica positiva, encara que els errors defensius no el permetien marxar remarcadament del marcador. Així es continua fins l’ últim quart, que comença amb un avantatge de 7 punts pels visitants, diferència que després d’un intercanvi de cistelles el Binèfar aconsegueix reduir, ja als últims minuts de matx, deixant l’emoció fins l’últim segon.