El base de l’Actel Força Lleida Marc Rubín de Celis s’ha mostrat “molt content amb el treball del dia a dia i amb com estan sortint els partits” després d’atendre els mitjans per valorar la immillorable situació esportiva del primer equip a la Lliga LEB Or. A més, el jugador lleidatà ha volgut agrair públicament el paper de l’afició en els partits que l’equip ha jugat a casa i l’ha descrit com a “sisè jugador del Força Lleida. La penya Jäger ens dóna un suport que no es pot pagar amb diners”.

Marc Rubín de Celis, en acció en un entrenament del seu equip al Barris Nord aquesta setmana.

Marc Rubín de Celis (samarreta de color negre), defensant Marc Martí (samarreta de color taronja) en un entrenament del seu equip al Barris Nord aquesta setmana.

A més, Rubín de Celis ha afegit que l’Actel Força Lleida “és un equip supercompensat. No tenim un jugador que sigui el millor en tot sinó que tenim una plantilla en la que cadascú és el millor en algun aspecte del joc.” Quan se li ha preguntat si creia que hi havia equip per mantenir-se en el lideratge de la classificació, no d’una forma anecdòtica sinó de manera consecutiva diverses setmanes, l’11 del Força Lleida ha respòs que “tenim equip per guanyar a Oviedo dissabte. A partir d’allí, ja ho veurem. Tenim equip i confiança però els nostres objectius són a curt termini.” Marc Rubín de Celis s’ha mostrat molt clar al parlar del proper partit de l’equip a Astúries i ha indicat que “tenim moltes ganes de competir el partit a Oviedo però sabem que serà complicat. Pocs equips guanyaran en aquella pista”, ha manifestat.

Parlant de la connexió entre el primer equip i el planter, Rubín de Celis ha afirmat que “seria molt bonic que tinguéssim quants més jugadors millor del primer equip formats al planter de forma permanent ja que la nostra afició podria sentir-se més identificada amb el seu equip.”

 

David Farrero