El Trofeu FEDERÒPTICS Ciutat de Lleida lluirà a partir d’ara a les vitrines de l’UCAM Murcia, que s’ha imposat amb claredat a l’Actel Força Lleida per 62 a 94, demostrant perquè són equip d’ACB. Tot i començar dominant el primer quart, els lleidatans s’han vist superats en la resta de partit, mostrant-se imprecisos en atac i desbordats en defensa. Marshall, amb 15 punts, ha estat el màxim anotador local. 

Trofeu_federoptics (3 de 5)Els instants inicials del partit han sigut d’un nivell ofensiu molt alt per part dels dos conjunts. Hampl ha protagonitzat els primers cinc punts lleidatans aprofitant a la perfecció la continuació després de bloqueig, mentre que els visitants demostraven tenir un llançament llunyà molt afinat. Els jugadors de l’Actel Força Lleida, coneixedors del significat del partit, s’han anat presentant poc a poc al llarg del quart en molt bones jugades a prop de cistella i jugadors com Andújar o Sevillano han deixat bones sensacions. A l’acabar-se el període, el resultat era favorable als locals 22 a 19.

L’última incorporació de l’equip lleidatà, Alex Greven, anotava un triple per seguir donant ales als homes de Prado, però Kelati i Antelo acabaven donant la volta al marcador en un obrir i tancar d’ulls. Els de casa veien com l’eficàcia de l’anterior quart s’esvaïa per complet, mentre que l’UCAM Murcia sumava sense parar i de tot arreu. A la mitja part l’avantatge visitant era de 20 punts (29-49) gràcies a un dolorós parcial de 7-30.

Trofeu_federoptics (2 de 5)L’Actel Força Lleida seguia negat en el llançament tant per culpa d’una bona defensa rival com per la falta d’idees. No ha estat fins gairebé el minut quatre del tercer temps que Marshall ha acabat trencant aquesta horrorosa ratxa amb un triple, però els murcians seguien intractables (32-57). L’ala pivot posava espectacle erigint-se com el local més actiu però ni ell ni cap company aconseguien reduir la bretxa oberta feia estona i el resultat a falta dels darrers deu minuts era de 40 a 73.

Els de Prado no han deixat de lluitar per reduir distàncies fins al final, però l’esforç no trobava recompensa en forma de punts i, quan ho feia, sobretot mitjançant García, els visitants responien sense contemplacions. El resultat final ha estat de 62 a 94 i l’UCAM Murcia s’ha proclamat campió del Trofeu FEDERÒPTICS Ciutat de Lleida.

Estadístiques:

Escáner_20150919