Data: 3/12/2016

Partit:   Lliga Cadet Preferent: U.E.Sant Cugat – Torrons Vicens Força Lleida

Hora de Joc: 16.00h

Resultat: 52 – 57

Parcials: 18-13, 12-15, 13-9 i 9-20

Arbitres: Piñol i Antunes.

Jugadors equip A: Verdú 4, Castellón 11, Jodar 2, Garcia 11, Calpe 2, Solivelles 5, Fanzia 0, Cordobilla 4, Cabeza 8, Beltran 2 i Dawoodi 3.

Entrenador equip A: Gallifa, O.

Jugadors equip B: Prieto 13, Rué 2, Martínez 3, Solsona 6, Rodríguez 3, Sánchez 0, Usall 0, Civera 21, Rosell 6,  Vera 3 i Bosch 3.

Entrenador equip B: Cotonat, J.A.

Crònica:

Segona victòria consecutiva del Força Lleida. Els lleidatans van guanyar al Sant Cugat que, en les darreres jornades, havia guanyat als líders de la competició. L’encontre va començar favorable als locals que jugaven amb una velocitat més i gaudien de l’encert des de la línia de tres. No obstant això, els lleidatans va aprofitar els errors comesos pels barcelonins en el segon quart i van marxar al descans tan sols dos punts per sota. El Força Lleida sabia que millorant una mica tindria¡ opcions de donar la volta al marcador. Al tercer quart les sensacions van ser diferents, els lleidatans van igualar el desig i la intensitat dels de Sant Cugat però no els va acompanyar l’encert i els locals ampliaven l’avantatge a sis punts. Va ser en l’últim període quan el Força Lleida va fer gala d’una gran defensa (nou punts encaixats) i un extraordinari encert (quatre triples) per tancar el partit cinc punts per sobre.