Data: 7/4/2018

Partit: Lliga Cadet Preferent: CBP Lleida – Bàsquet Girona

Hora de Joc: 12.30h

Resultat: 74-65

Arbitres: Farré i Vega

Jugadors equip A: Segura 0, Benavente 0, Díaz 7, Garcia 12, Ariño 12, Mauri 0, Bernat 0, Solsona 2, Sarrate 24, Quintana 4, Sarrate 10, Ibars 2 i Varela 0.

Entrenador equip A: Cotonat, J.A.

Jugadors equip B: Ronet 0, Llinàs 2, Sanchez 15, Montcanut 17, Freixas 11, Noguer 0, Roura 2, Morales 4, Ridaura 4, Aparicio 4 i Adroher 6.

Entrenador equip B: Galobarde, R.

Crònica:

Gran victòria del CBP Lleida contra el tercer classificat, el Girona. El partit va començar molt bé pels lleidatans amb un parcial de sis a zero en els primers dos minuts. Bona defensa i poques pèrdues de pilota en atac era la recepta prevista i els lleidatans ho intentaven aplicar a la pista amb èxit a l’inici. A partir d’aquell moment el partit, lògicament, es va anar igualant fins el 18-16 final en el primer quart. El segon període començava amb el Girona intentant reaccionar i arribava a guanyar de set punts fins que, en els darrers tres minuts els lleidatans aconseguien un parcial d’11 a 2 que feia marxar amb tres punts d’avantatge al descans als locals. S’esperava una reacció visitant a la represa i així va ser, 13 a 17 en el tercer període gràcies al poc encert del de Lleida i el Girona entrava a l’últim assalt amb un punt d’avantatge. L’encert i la concentració van ser claus en l’últim període on el CBP Lleida va passar per sobre dels visitants amb un parcial de 23 a 13 que donava una victòria molt valuosa als del Segrià.