Data: 28/2/2016

Partit:   Lliga Cadet de Primer any: Torrons Vicens Força Lleida B – C.B.Grup Barna B.

Hora de Joc: 11.00h

Resultat: 66-60

Parcials: 16-13, 14-9, 13-7 i 26-13.

Arbitres: Farré, M. i Zhuo, J.

Jugadors equip A: Prieto 19, Rué 0, Martínez 0, Solsona 2, Rodríguez 4, Sánchez 0, Usall 0, Civera 36, Solsona 2, Rosell 3 i Vera 2.

Entrenador equip A:  Cotonat, J.A.

Jugadors equip B: Lozano 10, Farré 0, Cervantes 7, Torres 0, Garcia 2, Uguet 0, Solans 4, Sarra 24, Villamayor 7, Manzanares 2.

Entrenador equip B: Marin, X.

Crònica:

El Força Lleida va endur-se un partit vital per seguir aspirant a classificar-se entre els quatre primers, cosa que dona dret a competir entre els vuit millors de la categoria. El partit va estar molt igualat des del començament amb els dos equips gaudint d’un jugador inspirat. Per part dels visitants Sarra va anotar vint-i-quatre punts amb quatre llançaments de tres punts anotats i, per part del Força Lleida, Civera va anotar 36 punts amb cinc triples en el seu favor. La primera part va ser pels barcelonins que marxaven al descans amb cinc punts de renda. Semblava que els lleidatans podien defensar una mica més i així ho van fer. Gràcies a la pressió defensiva i el gran treball de rebot defensiu que van fer van anar remuntant fins acabar el partit amb sis punts de renda. A tot això cal afegir que els locals tenien tres jugadors lesionats. Tot plegat una victòria de molt mèrit.