public barris nordAquest divendres a les 21 hores el Força Lleida s´enfronta en partit corresponent a la 23a jornada de la lliga regular. Un matx transcendental per la lluita pels play-off ja que el Clínicas Rincón i     l´Osca ocupen amb 10 victòries les dues darreres places d´accés al play-off que persegueix el Força Lleida amb 9.

Per tant, duel directe per ocupar una d´aquestes places a només 4 jornades pel final de la lliga.

Per aquest motiu, el club ja fa dies que treballa amb la mirada posada en aquest partit per aconseguir que el factor Barris Nord ajudi a sumar aquesta desitjada victòria.

Partit Força Pardinyes

Gràcies al conveni de col·laboració signat amb Overpard, cada temporada un dels partits del Força Lleida a casa serà el dia de Pardinyes, on el barri hi jugarà un paper important en presència a les graderies i en mostrar els seus col·lectius a la resta d´aficionats.

Aquest divendres és el partit Força Pardinyes d´aquesta temporada i es podrà visualitzar amb la presència dels Geganters i grallers del barri, de les escoles de la zona i també del CB Pardinyes, equip vinculat al Força Lleida i que a més serà el protagonista al descans amb el partidet que jugarà el seu equip pre-mini.

El conveni estableix també que tots els associats a Overpard tenen l´entrada gratuïta aquest divendres (ensenyant el seu carnet) i els veïns del barri (ensenyant el seu DNI) podran entrar per només 3 euros.

A banda del partit Força Pardinyes, també s´han establert diverses accions patrocinades amb col·lectius i penyes de diferents àmbits socials de la ciutat i província per aconseguir la millor entrada de la temporada al Barris Nord.