Durant el descans del partit d’aquest divendres tindrà lloc una exhibició de gimnàstica rítmica a càrrec del Club Patricia de Lleida

El Club Patricia, pioner a Lleida de la gimnàstica Rítmica fou fundat l’any 1978, de la mà de la Sra. Merche Cadens.
És un club fidel als seus principis, que a més a més de formar gimnastes, s’ha preocupat de formar entrenadores, procurant sempre ser fidel al seu estil i escola., sobretot inculcant a les gimnastes els valors de comprensió, disciplina, compromís i estimació pel nostre esport.
També el caracteritza una cosa important: és un club extremadament humil, ja que no té instal·lacions pròpies, ni seu pròpia i amb escassos mitjans, gràcies al esforç dels seus tècnics, gimnastes i pares, aconsegueixen seguir endavant. La nostra història no seria possible sense el recolzament de les nostres Institucions : Ajuntament de Lleida i Diputació de Lleida.
La nostra passió per la Gimnàstica i sobretot el carinyo i respecte per les nenes, fa que any darrera any, lluitem contra totes les adversitats. Des de la seva fundació fins al dia d’avui, el Club Patricia ha treballat interrompudament formant gimnastes i portant arreu de Catalunya i d’Espanya, el nom de la nostra Ciutat.
Del nostre palmarès destaca:

  • Gimnastes que han arribat a la Selecció Espanyola del Club Patricia : Carmen Acedo, Estrella Castro, Nuria Velasco, Esther Escolar.
  • Diplomes Olímpics : De les gimnastes Carmen Acedo i Nuria Velasco.
  • Medalles Individuals Campionats d’Espanya : Yolanda Reñé, Divina Abad, Carmen Acedo, Verónica Vindel, Thais Jofre, Nuria Velasco, Anna Martín, Esther Escolar, Estrella Castro, Jennyfer Rodriguez.
  • Medalles en la Modalitat de Conjunts als Campionats d’Espanya : 1 990 – Categoria Aleví / 1993 – Categoria Senior : Ascens a 1ª Categoria / 1996 – Categoria Infantil i 1ª Categoria / 1999 – Categoria Infantil / 2005 – Categoria Aleví.

Actualment estem entrenant al Pavelló Municipal “Juanjo Garra”, amb gimnastes en edat escolar, i al Pavelló “Camps Elisis”, amb els tres equips de competició que actuaran aquest divendres al Barris Nord. Per a més informació podeu trucar al 606376234 o enviar un email a clubpatricia@gmail.com

 

patricia1