Creuer151

Les semifinals es traslladen al Barris Nord amb la disputa del tercer partit aquest divendres 15 maig a les 21 hores, i un hipotètic quart partit que es disputaria el diumenge 17 de maig a les 17 hores.

Pel que fa a les entrades i la seva venda pel partit del divendres 15 el funcionament serà exactament el mateix que el del partit davant el Palma de quarts de final. Els preus de les entrades a taquilla seran de 5 euros pels abonats, de 8 euros pels no abonats i entrada gratuïtas pels menos d’11 anys. Però des d’avui, estan a la venda dues mil butlletes dobles en les que les persones que les adquireixin tenen l’entrada al partit i una butlleta per participar en el sorteig del creuer de luxe pel mediterrani per només 5 euros. Les butlletes, que es poden adquirir a través dels jugadors de base del club, a les oficines del Barris Nord, a Qeviris, a les botigues Orange, Ekke, Eneresi, Royal, www.ohferton.com, www.planesychollos.com, Down Lleida, Dansa Estudi, Perruqueria Class i Jäger Bar, serveixen tant per abonats com per no abonats. Les butlletes es dipositaran en una urna a l’entrada del pavelló on, a més, Iltrida obsequiarà als assistents amb una promoció exclusiva pels aficionats del Força Lleida per multitud de viatges més. El sorteig es realitzarà públicament al finalitzar la participació de l’equip al play-off.

iltrida

D’aquesta manera els abonats que les adquireixin obtenen pels mateix preu la possibilitat de guanyar el creuer i el seu carnet gratuït per la temporada 2015/16 i els no abonats obtenen un estalvi de 3 euros i la possibilitat de guanyar el viatge.

El Play-off té premi, aconsegueix la teva butlleta. Vibra amb les semifinals i gaudeix d’un viatge inoblidable.